Να στείλετε μήνυμα
Tubomart Enterprise Co., Ltd.
προϊόντα
Περιπτώσεις
Σπίτι > Περιπτώσεις >
Τελευταία υπόθεση εταιρείας για Τα συστήματα υδραυλικών εγκαταστάσεων TUBOMART: Γιατί να χρησιμοποιηθούν για εμπορικά έργα;
Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές: Mr. Roberto Pau
Fax: 86-020-85553495
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Τα συστήματα υδραυλικών εγκαταστάσεων TUBOMART: Γιατί να χρησιμοποιηθούν για εμπορικά έργα;

2024-01-24
 Latest company case about Τα συστήματα υδραυλικών εγκαταστάσεων TUBOMART: Γιατί να χρησιμοποιηθούν για εμπορικά έργα;

Τα συστήματα υδραυλικών εγκαταστάσεων TUBOMART: Γιατί να χρησιμοποιηθούν για εμπορικά έργα;

 

Παρόλο που τα μπρούτζινα συσσωρευτικά μας είναι ο λόγος που οι περισσότεροι επαγγελματίες μας γνωρίζουν, μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε σε εμπορικά νέα οικοδομικά περιβάλλοντα.

 

Αυτό το είδος της εφαρμογής προορίζεται γιαΣύστημα υδραυλικών TUBOMART, το οποίο διαθέτει μηχανισμό σπρώξεως προς σύνδεση που είναι τόσο συγκρίσιμο όσο και διαφορετικό από αυτό του συστήματος σπρώξεως από χαλκό.

 

Τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για την σύνδεση

Η μόνιμη φύση και το σχεδιασμό των εξαρτημάτων Push-to-Connect τα διακρίνουν από τα εξαρτήματα Brass.λειτουργούν μόνο με σωλήνες PEX και παρουσιάζουν πράσινη οπτική ένδειξη- ότι, κατά την έννοια του άρθρου 1 παράγραφος 2 του κανονισμού (ΕΟΚ) αριθ.Μπορείτε να αφαιρέσετε ένα μεταξένιο κομπιούτερ που συνδέεται με κλιπ αποσύνδεσης ή τσιμπήματα.

 

Τα συστήματα υδραυλικών για εμπορικά έργα TUBOMART
Η επιτυχία μιας εργασίας καθορίζεται από μια σειρά κριτηρίων στο σημερινό οικοδομικό περιβάλλον. Here are some examples of how the TUBOMART system assists in addressing those factors to retain the quality that clients demand from their commercial plumbing installation while keeping jobs within budget and on schedule.

 

1- Τα χρήματα εξοικονομούνται.Το PEX είναι πιο ευέλικτο και μπορεί να λυθεί γύρω από τις γωνίες από ό,τι οι άκαμπτοι σωλήνες, καθιστώντας το πιο οικονομικά αποδοτικό και προσαρμόσιμο.Μπορείτε να εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερα χρήματα όταν συνδυάσετε PEX με ριζικά εξαρτήματα.

 

2Είναι αξιόπιστο.Η πράσινη ένδειξη στα εξαρτήματα TUBOMART αποτρέπει τα λάθη εγκατάστασης και προσφέρει οπτική άνεση,και η ελαστικότητα του PEX το καθιστά λιγότερο επιρρεπές να σκάσει επιτρέποντάς του να επεκτείνεται και να συρρικνώνεται σε θερμοκρασίες ψύχους. Σε αντίθεση με τα εργαλεία PEX εξαρτήματα,Η τεχνολογία push-to-connect της TUBOMART εξασφαλίζει μακροπρόθεσμη ποιότητα απόδοσης χωρίς να προσθέτει καμία εξωτερική πίεση στη σύνδεση τοποθέτησης ή να αλλάζει το σχήμα ή την ακεραιότητα του σωλήνα.

 

3- Είναι ασφαλές.TUBOMART reduces the possibility of fire from utilizing torches on the construction site and helps keep potentially hazardous chemicals out of the potable water supply by doing away with the need for soldering, κόλλες και διαλύτες.

 

4- Μπορεί να προσδιοριστεί.Μπορείτε να συμπεριλάβετε αυτή την προσέγγιση εξοικονόμησης χρόνου στις προδιαγραφές σας αν είστε μηχανικός και θέλετε να την τυποποιήσετε στο χώρο εργασίας σας.ένα υψηλής απόδοσης σύστημα υδραυλικών από μια εταιρεία που μπορεί ήδη να γνωρίζουν και να εμπιστεύονται μπορεί να είναι επωφελές για τους εργολάβους.