Να στείλετε μήνυμα
Tubomart Enterprise Co., Ltd.
Tubomart Enterprise Co., Ltd.
Γύρος εργοστασίων
Σπίτι >

Tubomart Enterprise Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Γύρος εργοστασίων
Επαφές
Επαφές: Mr. Roberto Pau
Fax: 86-020-85553495
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε
Tubomart Enterprise Co., Ltd. γραμμή παραγωγής του κατασκευαστή
Γραμμή παραγωγής

Αγορά και δοκιμή πρώτων υλών
Για να διασφαλίσουμε ότι το χαλκό που αγοράζουμε είναι υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιούμε φασματογράφο υψηλής ποιότητας για να επαληθεύσουμε τη σύνθεση και να παράσχουμε λεπτομερή έκθεση δοκιμών για κάθε παρτίδα χαλκού.

Τέτοια χημικά συστατικά που υποβάλλονται σε δοκιμή περιλαμβάνουν:

περιεκτικότητα σε χαλκό ≥ 95% κατά βάρος
περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο κάτω του 5%
η ποσότητα μολύβδου που πληροί τα πρότυπα cUPC

Tubomart Enterprise Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Τρίψιμο ράβδων από χαλκό
Ξεκινάμε κάθε διαδικασία συναρμολόγησης με το να κόβουμε ράβδους από χαλκό που έχουν τραβηχτεί με κρύο και να τους κόβουμε σε σχοινιά με τα απαιτούμενα μεγέθη.Βεβαιωθείτε ότι το μήκος και η διάμετρος των ράβδων ταιριάζουν με τα καθιερωμένα πρότυπα μας.

Διαφορετικές δοκιμές διεξάγονται πριν προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα για να διασφαλίσουμε ότι η ακρίβεια των διαστάσεων των ράβδων χαλκού είναι εντός των προτύπων μας.

Tubomart Enterprise Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Σφυρηλάτηση με ζεστό μπουκάλι
Αφού κοπούν οι μεταλλικές ράβδοι, οι μεταλλικές γλάστρες θερμαίνονται με προσεκτικό έλεγχο για να γίνουν εύπλαστες.

Με την αύξηση της θερμοκρασίας τους στην θερμοκρασία σφυρηλάτησης, τα κομμάτια σφυρηλατούνται στη συνέχεια στο κατάλληλο σχήμα, δίνοντας στα κομμάτια καλύτερη αντοχή υλικού και κοντινότερες ανοχές ενός ποιοτικού εξαρτήματος υδραυλικών.

Tubomart Enterprise Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Επεξεργασία των τραχών άκρων
Μόλις επιτύχουμε το τελικό σχήμα, επεξεργαζόμαστε τις άκρες με τη χρήση ισχυρών μηχανών άλεσης με τρόπο που κάνει τους σωλήνες μας καθαρότερους και κατάλληλους για σύνδεση με συστήματα αγωγών.

Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης, προσθέτουμε επίσης το νήμα βίδας, ένα απαραίτητο κομμάτι για τη στερέωση των εξαρτημάτων με τους σωλήνες και τις βαλβίδες.

Tubomart Enterprise Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

Επιφάνεια γυάλωσης
Με τη χρήση πολλών σκληρών ή μαλακών τροχών γυάλωσης στα μηχανήματα γυάλισής μας, αφαιρούνται από την επιφάνεια του μέταλλου το περιττό υλικό και η σκουριά.Αυτό το βήμα επιτυγχάνει αργά την ιδανική γυαλισμένη επιφάνεια με κάθε πέρασμα, δίνοντάς τους ένα καθαρό και ομαλό φινίρισμα με αυξανόμενη σκόνη.

Τα κομμάτια από χαλκό θα βγουν καθαρότερα καθώς η μηχανική διαδικασία γυάλωσης παράγει με ακρίβεια μια ωραία, γυαλιστερή επιφάνεια που δεν λεκέταιται εύκολα.

Tubomart Enterprise Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

Εργαλεία CNC
Οι μηχανές CNC χρησιμοποιούνται για την κατασκευή εξαρτημάτων με αυστηρές ανοχές.

Με την υψηλή ακρίβεια και επαναληψιμότητά του, μπορούμε να παρέχουμε ανθεκτικά, οικονομικά αποδοτικά και στενά σφραγισμένα εξαρτήματα με διαφορετικές χρήσεις.

Tubomart Enterprise Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

Συγκρότηση Όλων των Τμημάτων
Όταν όλα τα κομμάτια είναι διαθέσιμα, ολοκληρώνουμε τη διαδικασία συναρμολογώντας τα μέρη σύμφωνα με τον προτιμώμενο συνδυασμό σας.Ελέγχοντας προσεκτικά κάθε μονάδα που κατασκευάζεται για έλεγχο ποιότητας και εξασφαλίζοντας ότι είναι έτοιμη για χρήση.

Tubomart Enterprise Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6

OEM/ODM

Υπηρεσία OEM TUBOMART για σωλήνες και εξαρτήματα σωλήνων

Προσαρμοσμένες λύσεις. Αδιάλλακτη ποιότητα. Συνεργατική συνεργασία. Αποτελεσματική παραγωγή. Επαγγελματική ομάδα.

Επιλέξτε την υπηρεσία OEM μας για αξιόπιστα και εξατομικευμένα σωλήνες και εξαρτήματα σωλήνων.Επαγγελματική ομάδα μηχανικών για την ικανοποίηση των ειδικών απαιτήσεων των πελατών και ισχυρή διαδικασία ελέγχου ποιότητας σε κάθε στάδιο της παραγωγήςΑς δημιουργήσουμε εξαιρετικές λύσεις μαζί.