Να στείλετε μήνυμα
Tubomart Enterprise Co., Ltd.
Tubomart Enterprise Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σπίτι >
Tubomart Enterprise Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σχετικά με εμάς
Επαφές
Επαφές: Mr. Roberto Pau
Fax: 86-020-85553495
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Tubomart Enterprise Co., Ltd.

Κίνα Tubomart Enterprise Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Tubomart Enterprise Co., Ltd.
Tubomart Enterprise Co., Ltd.
Tubomart Enterprise Co., Ltd.
Tubomart Enterprise Co., Ltd.
Κύρια αγορά:
Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ευρώπη , Μέση Ανατολή , Αφρική
Επιχειρησιακός τύπος:
Κατασκευαστής
Brands:
Τούμπομαρτ
Αριθ. των υπαλλήλων:
50~100
Ετήσια πωλήσεις:
10000000-11500000
Έτος που καθιερώνεται:
2007
PC εξαγωγής:
90% - 100%
Πελάτες που εξυπηρετούνται:
5000+
Λεπτομέρειες επιχείρησης

Για 23 χρόνια, έχουμε προμηθεύσει εξαρτήματα υδραυλικών από ανθεκτικό χαλκό και πλαστικό σωλήνες και εξαρτήματα σε πάνω από 78 χώρες.Παρέχουμε σε μεγάλους όγκους χάρη στην αποτελεσματικότητα πάνω από 200 εξοπλισμού παραγωγής και πολυάριθμων συσκευών δοκιμών που εγγυώνται την ποιότητα σε κάθε βήμα.

 

Οποιαδήποτε επιχείρηση μπορεί να επωφεληθεί από την εμπειρία μας και την προσοχή στις λεπτομέρειες, από το σχεδιασμό μέχρι την παραγωγή σωλήνων.Η παραγωγή μας σε ένα σημείο μπορεί να βοηθήσει στην παροχή σωλήνων OEM / ODM που κατασκευάζονται ειδικά για την αντιμετώπιση των ανησυχιών σας.

 

Η φιλοσοφία της παραγωγής μας επικεντρώνεται στην παραγωγή άψογων εξαρτημάτων υδραυλικών, επενδύοντας σε μεγάλο βαθμό στους τελευταίους εξοπλισμούς και διαδικασίες.Η ομάδα ελέγχου ποιότητας διεξάγει τακτικές επιθεωρήσεις για να διασφαλίσει ότι τα υψηλά πρότυπά μας πληρούνται με συνέπεια.

 

 

Υπηρεσίες

Η φιλοσοφία της παραγωγής μας επικεντρώνεται στην παραγωγή άψογων εξαρτημάτων υδραυλικών, επενδύοντας σε μεγάλο βαθμό στους τελευταίους εξοπλισμούς και διαδικασίες.Η ομάδα ελέγχου ποιότητας διεξάγει τακτικές επιθεωρήσεις για να διασφαλίσει ότι τα υψηλά πρότυπά μας πληρούνται με συνέπεια.

 

Παροχή επαγγελματικών συμβουλών για προϊόντα
Ως μέρος της συνεργασίας μας, αφιερώνουμε χρόνο για να κατανοήσουμε τις συγκεκριμένες ανάγκες σας και να προσφέρουμε επαγγελματικές λύσεις για να τις καλύψουμε.Οι έμπειροι σύμβουλοι μας έχουν εξαιρετική κατανόηση των διαφόρων ιδιοτήτων των υλικών και τις καλύτερες εφαρμογές για κάθε υλικόΕπίσης, παρέχουμε ειδική συμβουλή με βάση τις λεπτομέρειες που παρέχετε, εξασφαλίζοντας ότι θα αποκτήσετε τους κατάλληλους σωλήνες και εξαρτήματα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας.

 

Μπορείτε να βασιστείτε στις συμβουλές τους καθώς εντοπίζουν οποιοδήποτε μέσο για τη βελτίωση του υδραυλικού σας συστήματος, από τις ποικίλες επιλογές υλικών μέχρι την εξατομίκευση OEM / ODM,καθώς και κατάρτιση γνώσεων προϊόντων για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις.

 

Υπολογίστε το Δικαίον Μέγεθος και Ποσότητα
Πριν προχωρήσουμε στην παραγωγή, θα ζητήσουμε τη δομή του κτιρίου σας για να μας βοηθήσει να εκτιμήσουμε τις σωστές ποσότητες υλικών που απαιτούνται για το έργο.Στη συνέχεια υπολογίζουμε πόσα σωλήνες απαιτούνται συνολικά, μαζί με τις βαλβίδες και τα εξαρτήματα.

Με την τεχνογνωσία και τους ακριβείς υπολογισμούς μας, σας βοηθάμε να αποφύγετε έλλειψη προϊόντων στο απόθεμά σας για να εξοικονομήσετε πολύτιμα χρήματα και ενέργεια.Ακριβείς υπολογισμοί μειώνουν τα απόβλητα στην παραγωγή και την εγκατάσταση για να διασφαλίσουμε ότι χρησιμοποιούμε τα σωστά σωλήνες για συγκεκριμένες εφαρμογές.

 

Προσφορά Υπηρεσίας OEM
Το Tubomart προσφέρει ποικίλες επιλογές για την εξατομίκευση σωλήνων OEM για να ταιριάζει με τα συστήματα υδραυλικών και τις απαιτήσεις της βιομηχανίας σας.Σας εγγυώμαστε ότι θα πάρετε τα προϊόντα που ψάχνετε με τις καλύτερες τιμές και συντομότερους χρόνους παράδοσης.

Μια ώριμη αλυσίδα εφοδιασμού μας βοηθά να αποκτήσουμε υλικά που έχουν δοκιμαστεί για την αντοχή τους, διασφαλίζοντας ότι έχουμε μια ποικιλία πόρων για να κάνουμε οποιοδήποτε είδος σωλήνα μέσα στο εύρος του προϋπολογισμού σας.
Εφαρμόζοντας τα προηγμένα μηχανήματα και την εμπειρία μας στην κατασκευή, εγγυόμαστε την παραγωγή των κατάλληλων σωλήνων για τις ανάγκες σας.

 

Παράδοση Στον Δικαίον προορισμό
Η συσκευασία καλύπτει τους σωλήνες και τα εξαρτήματα υδραυλικών με ανθεκτικό υλικό, προστατεύοντάς τους κατά τη μεταφορά από τα στοιχεία.

Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστες εταιρείες εφοδιασμού και συνδεόμαστε με τα κοντινότερα λιμάνια και αεροδρόμια για να μεταφέρουμε αξιόπιστα τις παραγγελίες σας από θάλασσα, αέρα και ξηρά.και οι βαλβίδες είναι σίγουροι ότι θα φτάσουν εντός 7 ημερών από την ημερομηνία αποστολής.

Ιστορία

Η TUBOMART ιδρύθηκε το 2000 και είναι ένας έμπειρος ηγέτης της βιομηχανίας που έχει διαμορφώσει ένα ευρύ φάσμα λύσεων σωλήνων για χονδρέμπορους, εργολάβους μηχανικής και άλλα εμπορικά σήματα.Μέσω των διεθνών μας συνδέσεων και πιστοποιητικών ποιότητας, παραδίδουμε τα εξαρτήματα υδραυλικών μας στις περιοχές σας χωρίς προβλήματα, καθώς έχουμε αποδείξει ξανά και ξανά ότι δεσμευόμαστε για ποιοτικές υπηρεσίες σωληνώσεων.

Συνειδητοποίηση της αγοράς
Η ώριμη αλυσίδα εφοδιασμού
Ορθολογισμένη διαχείριση
Εσωτερικό εργοστάσιο και εγκαταστάσεις

Η ομάδα μας

Ένας ζωτικός ρόλος στην επιτυχία της παραγωγικής μας διαδικασίας διαδραματίζει η ικανή ομάδα εμπειρογνωμόνων που ηγούνται της εταιρείας με πάθος και κατεύθυνση.Κάθε μέλος της ομάδας φέρνει ένα συγκεκριμένο σύνολο δεξιοτήτων που ενισχύει την παραγωγή μας, μάρκετινγκ και υποστήριξης.

 

Για περισσότερα από 23 χρόνια, η TUBOMART έχει δημιουργήσει ένα όνομα για την κατασκευή κορυφαίων σωλήνων, εξαρτημάτων και βαλβίδων για διάφορα συστήματα σωλήνων.Συνεχίσαμε να επεκτείνουμε τη σειρά προϊόντων μας για να φιλοξενήσουμε πλαστικούς σωλήνες και εξαρτήματαΜε την διαδικασία παραγωγής μας στην περιοχή και την εύκολη πρόσβαση σε ανθεκτικά υλικά, εξάγουμε τα εξαρτήματα υδραυλικών μας σε 78 χώρες για να καλύψουμε τις αυξανόμενες απαιτήσεις υδραυλικών.

ΤούμπομαρτΕνώ προσπαθούμε για καινοτομία και καλύτερο έλεγχο ποιότητας,Τα προϊόντα μας έχουν μεγάλη υποστήριξη σε σημαντικές αγορές και εξάγονται σε περισσότερες από 78 χώρες.Καθώς παραμένουμε αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση των πελατών μας, επεκτείνουμε τις γραμμές προϊόντων μας για να αντιμετωπίσουμε νέες τάσεις και να προσαρμοστούμε στις ανάγκες των πελατών με βελτιωμένη υποστήριξη OEM.

 

Η Φιλοσοφία της Υπηρεσίας Μας
Η παροχή στην αγορά εξαιρετικών εξαρτημάτων υδραυλικών και ολοκληρωμένης υπηρεσίας είναι ο πυρήνας της εταιρείας μας.Προβάλλουμε την ακεραιότητά μας για να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας εκπληρώνοντας τα αιτήματά τους εγκαίρως και τηρώντας τα επαγγελματικά πρότυπα.

 

Διεθνώς πιστοποιημένη ποιότητα δεν μπορεί να είναι λάθος
Ως ένας κατασκευαστής που επικεντρώνεται στην παροχή υψηλής ποιότητας εξαρτημάτων υδραυλικών για τους πελάτες μας, δίνουμε μεγάλη σημασία στην εξασφάλιση πιστοποιητικών από τους μεγάλους φορείς της βιομηχανίας.Κατά την παραγωγή νέων γραμμών προϊόντων, φροντίζουμε να είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα πρότυπα της βιομηχανίας για να εγγυηθούμε την εύκολη είσοδο στις αγορές.

Μέσω της εξειδικευμένης διαχείρισης ελέγχου ποιότητας και τακτικών δοκιμών, διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα υδραυλικών μας έχουν κερδίσει πιστοποιητικά SAI Global, CE και ISO.Εγκρίθηκε για την παροχή ασφάλειας υδραυλικών και ιδιοκτητών σπιτιών, τα προϊόντα μας έχουν πιστοποιηθεί με τον Ενιαίο Κώδικα IAPMO.

 

Επενδύουμε σε προηγμένες εγκαταστάσεις
Για να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση για ανώτερες σωλήνες, βαλβίδες και εξαρτήματα, εξοπλίσαμε το εργοστάσιο παραγωγής μας με πάνω από 200 σετ προηγμένων μηχανών και εξοπλισμού.Τα πλεονεκτήματα των εγκαταστάσεών μας δημιουργούν ακριβή εξαρτήματα υδραυλικών μέσα σε σύντομα χρονικά διαστήματαΤα προϊόντα αυτά περιλαμβάνουν μηχανές επεξεργασίας CNC με πολλαπλά ελατήρια, μηχανές CNC, εξοπλισμό συναρμολόγησης που ελέγχεται με ροπή και γραμμές συναρμολόγησης παραγωγής.

 

Διαθέτουμε επίσης προηγμένο εξοπλισμό έρευνας και ανάπτυξης και δοκιμών, συμπεριλαμβανομένων αυτοματοποιημένων CAD και 3D συστημάτων σχεδιασμού προσομοίωσης στερεών για μια πιο ολοκληρωμένη παραγωγή.και Life Time Tester μηχανήματα αναπτύσσονται για να εξασφαλίσουν την αντοχή και την απόδοση των προϊόντων μας.